Anatomija

Pirmā aktivitāte par anatomiju ir tapusi iedvesmojoties no @mutlucocukoyunlari IG konta. Viņa arī bija tik jauka, ka atsūtīja materiālus šai aktivitātei un arī man ļāva ar tiem padalīties!

Šai aktivitātei Jums nepieciešama būs vien –

  • kabatiņa,
  • izdrukātie zīmējumi,
  • trauciņš ar eļļu (vienalga ar kādu – cepamo vai mazuļiem domāto)
  • sūklītis vai otiņa.

Zīmējumus, kuros attēloti orgāni, kauli, utt – ieliek kabatiņā. Pa virsu uzliek cilvēciņa formu – kurai klāj virsū eļļu. Sanāk brīnumu lietas!

Var arī bez kabatiņas, tomēr es secināju, ka tad apakšā jāpaklāj kāda plēvīte, jo citādāk arī galds var palikt eļļains. Tā kā šo materiālu es plānoju izmantot arī nākotnē – tad izlēmu lapas ielaminēt.

Otra aktivitāte ir balstīta uz Safari ltd figūriņām – es viņas vienkārši dievinu! Ja ir iespēja, viemēr Rozes grāmatnīcās paņemu vismaz vienu figūriņu (maksā zem 1e), tomēr šoreiz nenožmiedzos un iegādājos veselu komplektu (apmēram 14€). Tomēr Smart&play mājaslapā šīs figūriņas var iegādāties par krietni zemāku cenu! Šo komplektu savā īpašumā vēlējos jau ļoti sen. papildus bonuss – tas ļoti lieliski sader ar Zanes Kārkliņas radītajām orgānu kartiņām.

Kā pašu pēdējo aktivitāti bērniem piedāvāju cirkulis.lv pašas saražoto burtu labirintu – tas ir tik ērts visādām tematiskām lietām!

Tomēr, rūgtā patiesība ir tāda, ka bērni bija tā izspēlējušies ar pirmajām divām daļām, ka Krišjānim šai aktivitāte pacietības vairs nepietika. Ričards tika līdz aptuveni pusei, un tad arī padevās vecākā brāļa piemēram. 🙂

Visus printējamos materiālus ar īpašnieku atļauju var atrast un lejupielādēt arī šeit!

Zanes Kārkliņas veidotās kartiņas –

Un cilvēciņi no @mutlucocukoyunlari IG konta

Komentēt